HoofdnieuwsRegionaal

Videoclip opnames “Doe maar mee” een feest!

BUITENPOST – Afgelopen zaterdag was het feest in Club Prins. Dit keer voor de kinderen van de allerjongste leeftijden. De Coolkids Party was van de partij en zij hadden alle kinderen uit de Veenwouden, Burgum, Noordburgum en Veenwouden uitgenodigd om mee te zingen en dansen in in de videoclip ‘Doe maar mee’ en ‘Zwaaien’. De CoolKids Party heeft een paar jaar geleden de eerste single, ‘Wij vieren feest’, opgenomen in Burdaard. Ook hier waren destijds veel kinderen bij aanwezig. Nu waren de clipopnames in de Quatrebras, en om half 1 gingen de deuren van de discotheek al open en was deze binnen no-time gevuld met bijna 150 kinderen.

In de zogeheten main stage stond een prachtig podium, aangekleed in CoolKids stijl. Hier werden de nieuwe nummers ‘Doe maar mee’ en ‘Zwaaien’ opgenomen. Alvorens de opnames gingen plaatsvinden zijn er al vroeg in de ochtend opnames gemaakt bij Baukje de Graaf in Burgum. Baukje heeft met een aantal vriendinnen een klein rolletje gekregen in de videoclip. Ook Noa Bouma en Jildou Vonk waren aanwezig in Club Prins. Zij hadden een prachtige dans gemaakt op het liedje ‘Doe maar mee’. Deze dans is vastgelegd in een dansvideo die een week voor de opnames is verspreid. De kinderen konden met behulp van deze clip een week lang oefenen. De kinderen die bij de opnames aanwezig waren zagen er fantastisch uit en hebben geweldig gezongen en gedanst.

Ook de papa’s en de mama’s waren erg nieuwsgierig en wilden graag een glimp opvangen van de opnames. Helaas moesten de ouders zich wel naar de tweede verdieping verplaatsen maar konden door de ramen alles goed volgen. We zullen nog even op het resultaat moeten wachten om de kinderen te kunnen zien schitteren in de videoclip. De komende maanden wordt de clip gemonteerd en zal daarna gepresenteerd op de website van CoolKids Party, dus houd ‘m in de gaten! 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button