112HoofdnieuwsRegionaal

Vier mannen met bivakmutsen beroven man in Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – Dinsdagmorgen rond 4:00 uur is een 44-jarige man overvallen nabij het dorpshuis De Trije Doarpen in Kollumerzwaag. De overval vond op straat plaats. De vier mannen stonden de 44-jarige man uit Kollumerzwaag op te wachten en gebruikte pepperspray bij de overval. Er werd een koelbox buitgemaakt.

De mannen zijn tussen Feanwalden en Quatrebras aangehouden. Het zijn twee 23-jarige mannen uit Appingedam en een 23 jarige en 28 jarige man uit Groningen. De omgeving werd afgezet met linten. Rond 9:15 uur werd de omgeving weer vrij gegeven.

Getuigen

De politie doet onderzoek en is op zoek naar een specifieke getuige. Terwijl zij bij de auto van de verdachten stonden op de Rijksstraatweg kwam er een fietser voorbij die hen aansprak. Voordat zij gegevens van de man konden noteren fietste hij verder. Agenten willen graag in contact met hem komen. Ook worden er getuigen gezocht die voorafgaand aan de straatroof de mannen in de buurt van de D. Wiersmastrjitte hebben gezien. Heeft u meer informatie, bel dan met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto’s Nieuwsuitkollum.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button