Buiten regioEvenementenHoofdnieuwsRegionaalSport

Voetbalschool Veerkr88 klaar voor Voetbal- driedaagse in meivakantie

BUITENPOST – Voor de 2e keer in haar bestaan organiseert Voetbalschool Veerkr88 een Voetbal- driedaagse. Opgeven is nog steeds mogelijk via www.veerkr88.nl. Het is de bedoeling dat er wordt afgetrapt op woensdag 1 mei. Op deze dag, na Koninginnedag, zal een grote groep jeugdspelers zeer enthousiast en fanatiek bezig zijn op sportpark “de Swadde” in Buitenpost. Dit staat allemaal onder begeleiding van gekwalificeerde hoofdtrainers uit de regio en een groep jeugdtrainers van de v.v. Buitenpost.

Leerzaam

De 1e dag, woensdag 1 mei, gaat beginnen met een goed georganiseerde voetbaltraining. Deze trainingen staan o.l.v. een hoofdtrainer uit de regio en deze wordt bijgestaan door een jeugdtrainer van de v.v. Buitenpost. Bij de jongste jeugd zal de doelstelling in het teken staan van de techniek. Bij de ouderen staat het positiespel centraal en voor de keepers is er specifieke keeperstraining. Na deze leerzame training zal de hele groep voor de eerste keer gaan schieten op het inmiddels bekende DHWZ gatenzeil. Hierna volgt een goed verzorgde lunch (geregeld door de V.V. Buitenpost).

In de middag wordt gestart met de competitie 8 tegen 8 waarin clubs als Barcelona en Manchester United het tegen elkaar zullen opnemen . Na een korte pauze, waar ook het natje en droogje niet wordt vergeten, zal een begin worden gemaakt met de competitie 4 tegen 4.

De 2e dag, donderdag 2 mei, wordt weer begonnen met een voetbaltraining waarin de volgende onderdelen zeker behandeld zullen worden: Passen & trappen, dribbelen & drijven (jongste jeugd), aanvallen & verdedigen in het duel (oudere jeugd) en keepertraining.

In diezelfde ochtend zal voor de 2e keer worden geschoten op het DHWZ gatenzeil. Hierna kan weer worden genoten van de lunch. ’s Middags wordt een begin gemaakt met het spelcircuit (Met o.a. schotkrachtmeters, leg um op de stropdas, de perfecte pass en nog veel meer). De donderdag wordt afgesloten  met het vervolg van de competitie 8 tegen 8. De begeleiding tijdens deze wedstrijden wordt gedaan door de ervaren hoofdtrainers uit de regio. Ook de onderlinge “strijd” tussen deze trainers was vorig jaar schitterend  om  te volgen. Welk team bereikt de finale?

Spetterende prijsuitreiking

Op de laatste dag, vrijdag 3 mei, wordt begonnen met het spelcircuit. Hierbij is het streven om een zo hoog mogelijk aantal punten  te behalen. Voor dit onderdeel zijn er prachtige prijzen te winnen. Ook op deze vrijdagmorgen zal (voor de 3e keer) worden geschoten op het gatenzeil en zullen ook daarvan de finalisten/winnaars bekend worden. Op de 3e dag is de lunch iets

uitgebreider. Wat dit mag zijn, dat blijft een verrassing. Het valt vaak wel in de smaak bij de jeugd.

In het begin van de middag vallen de beslissingen in de strijd 4 tegen 4.
Vervolgens wordt sportpark “de Swadde” omgedoopt tot een kolkende voetbalarena. Met harde muziek wordt dan aandacht gevraagd voor de prijswinnaars bij de verschillende onderdelen. Prachtige prijzen worden dan uitgereikt & de winnende spelers worden als helden bejubeld.

Wij zien jou én je vrienden graag bij de Veerkr88 Voetbal driedaagse (mei vakantie) dan  maken we er een groot voetbalfeest van!. Geef je nu op via www.veerkr88.nl.

De Kosten voor dit evenement bedragen : € 85,00.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button