Sport

Voetbalvereniging Oostergo viert 50-jarig jubileum

EE – De tijd vliegt voorbij. Zowel op 15 als 16 augustus is er feest in Ee. De plaatselijke voetbalclub (Engwierum, Ee en Oostrum) bestaat een halve eeuw. Dit moet natuurlijk groots gevierd worden.

Zaterdag 16 augustus is de dag van de reunie. In totaal heeft de jubileumcommissie meer dan 800 brieven verstuurd aan oud-leden, vrijwilligers, trainers, leiders en andere betrokkenen.

Op 28 juli 1964 werd de voetbalvereniging Oostergo opgericht. Er werd gestart met een 35 tal leden. De club heeft nu rond de 140 leden. Dominee Sinia was de initiatief nemer voor de voetbalclub. Voorvader van de huidige hoofdsponsor Dijkstra schroot en metalen was de eerste voorzitter van de club.

Op vrijdag 15 augustus zal de receptie worden gehouden voor genodigden. Zaterdag 16 augustus staat in het kader van de reunie, Oostergo van vroeger, jeugdactiviteiten en een mixtoernooi op de velden van Oostergo. Vanaf 16.30 uur zal Rintje Kas de traditionele voetbalnazit in de feesttent verzorgen. ‘s Avonds neemt de topband “Once” de touwtjes in handen in de feesttent op het parkeerterrein van de voetbalvereniging. Entree 5 euro. De zaterdag is voor alle belangstellenden toegankelijk. U bent van harte welkom.

 

foto,s : Burt Sytsma Photography

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button