Regionaal

Voordelig sporten bij Switte voor werknemers van @WORK

BUITENPOST – Rommie Woudstra van @WORK Personeelsdiensten overhandigde vrijdagochtend het eerste exemplaar van de Sport-kortingsbon aan Joas Deinum van Bewegingscentrum Switte te Buitenpost. Hiermee deden ze de aftrap van een sportieve samenwerking.

Medewerkers en flexwerkers van @WORK Personeelsdiensten kunnen vanaf heden, op vertoon van de kortingsbon, extra voordelig sporten bij Bewegingscentrum Switte. “Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten en gezond zijn. Regelmatig sporten hoort bij een gezonde levensstijl en stimuleren wij daarom graag. Daarnaast bieden we onze werknemers, naast goede arbeidsvoorwaarden, ook graag andere leuke extra’s”, aldus Rommie Woudstra.

Na de start van een samenwerking met een sportschool in Drachten eind vorig jaar, was het voor @WORK nu tijd voor een samenwerking met een bewegingscentrum in Noord-Oost Friesland.  “Bewegingscentrum Switte staat goed bekend in deze regio. Het centrum biedt een groot scala aan sportactiviteiten en de persoonlijke benadering en begeleiding die het centrum biedt, past goed bij de servicegraad die wij als uitzendbureau ook nastreven. Wij gaan er dan ook vanuit dat onze medewerkers hier in de toekomst met veel plezier zullen sporten!” Alle medewerkers van @WORK uit de regio Kollum/Buitenpost krijgen komende week een kortingsbon toegestuurd die ze in kunnen leveren bij Bewegingscentrum Switte.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button