Sport

VV Kollum scoort voor clubkas tijdens belactie!

KOLLUM – VV Kollum komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas. De club doet mee aan de belactie, een initiatief van de VriendenLoterij waarmee clubs, verenigingen en stichtingen structureel geld op kunnen halen bij hun achterban. VV Kollum wil met die inkomsten graag LED verlichting rond het nieuw aan te leggen kunstgrasveld realiseren.


Op vrijdagavond 17 januari bellen leden van vv Kollum andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. Minimaal 40% van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas. Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas €3.900,- euro op. En daarnaast maken de clubleden als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

Het bestuur van vv Kollum: “Met het besluit van de gemeenteraad afgelopen november kunnen we in 2020 ons lang gewenste kunstgrasveld realiseren. Rond dit veld moet natuurlijk ook een goede LED-verlichting komen. Door dit project kunnen we dit samen met onze leden nog voor de zomerstop realiseren .”

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button