Sport

VV Kollum verlengt contract met Leffel Sportswear/100%voetbal

KOLLUM – Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2019/2020 wordt de reeds jarenlange samenwerking tussen vv Kollum en Leffel Sportswear/100%voetbal wederom voor vier jaar voortgezet. Mede-eigenaar Romke Bos uit Kollum en voorzitter Bauke Schat van vv Kollum hebben op 1 mei 2019 hun handtekening onder het afgesloten contract gezet!  Beide partijen zijn hiermee ingenomen.

Voor de leden van vv Kollum is het ideaal om de kledingleverancier om de hoek te hebben. Een sportkleding- en materialen leverancier met roots in Kollum, maar ook met vestigingen in Burgum en Drachten. Belangrijk voor de leden is dat men de mogelijkheid heeft om sportkleding en materialen te kunnen zien en passen alvorens men tot aanschaf overgaat. “Als er dan ook nog eens concurrerende prijzen ten opzichte van het internet worden geboden dan is dit een boppeslach voor vv Kollum” aldus voorzitter Schat.  Voor de leden van vv Kollum worden speciale verenigingskortingen aangeboden. In de outlet-winkel op de Voorstraat van Kollum is een speciale hoek ingericht waar kleding kan worden gepast. Via de speciale webshop die op de website van vv Kollum komt, kunnen de bestelde artikelen worden afgehaald. Kortom: naast de speciale kortingen die aan de leden van VV Kollum worden geboden, biedt Leffel Sportswear/100% voetbal een extra servicepunt voor in het dorp!

Romke Bos is ook heel blij met het nieuwe contract: “De samenwerking met de plaatselijke voetbalclub is weer voor 4 jaar verlengd en vv Kollum is voor onze zaak altijd al een belangrijk uithangbord geweest. Service verlenen vanuit eigen dorp is door de korte lijntjes altijd ideaal. Door het inzetten van de outlet-winkel als extra servicepunt voor vv Kollum-leden geven we niet alleen een impuls aan de samenwerking met het onderwijs (de outlet-winkel wordt onderhouden door ROC Friese Poort studenten), maar hopen we ook meer bezoekers de Voorstraat van Kollum in te krijgen”.

Op de foto geven Mede-eigenaar Romke Bos en voorzitter Bauke Schat elkaar de hand om de contractverlenging te bevestigen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button