RegionaalSport

Wardy zeer succesvol op eerste plaatsingswedstrijd C-lijn

GRONINGEN – Afgelopen zaterdag was de eerste plaatsingswedstrijd voor de C-lijn. Wardy had hier in drie verschillende categorieën een team. In de ochtendwedstrijd was het de beurt aan de C-junioren. Het duo Renee en Sjoukje stal de show in hun categorie met twee prachtige oefeningen. Zij wonnen dan ook heel verdienstelijk het goud en hebben ruimschoots aan de puntenlimiet voldaan die behaald moet worden om in aanmerking te kunnen komen voor doorstroming naar de landelijke halve finale.

Het C-junior trio Lemmy, Enola en Meike is het helaas nog niet gelukt om deze limiet te behalen, door een foutje in de oefeningen. Ondanks dat hebben ze toch al hele mooie oefeningen neergezet en hebben ze laten zien wat ze in hun mars hebben. De volgende twee wedstrijden zullen zij proberen de limiet in de wacht te slepen.

In de middagwedstrijd was het de beurt aan C-senior duo Meta en Rixt. Voor beide meiden was het hun eerste wedstrijd in dit niveau. Met een hele strakke balans oefening en een prima tempo oefening wisten ze het zilver te bemachtigen in een groot deelnemersveld. Ook Meta en Rixt hebben de puntenlimiet op zak.

Op 16 februari zullen de teams opnieuw in actie komen.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button