Regionaal

Waterpret in het centrum

Even weg, even uit het ritme van alledag. Vandaag kreeg je dat fijne vakantiegevoel in het centrum van Kollum. Het weer werkte mee en er was veel publiek bij Wet ‘n Wild dat werd georganiseerd door de Kollumer brandweerploeg.

De jeugd kon de bijzondere brandweerwagens bij de Static show bekijken en mocht er even in gaan zitten, waar dan ook volop gebruik van werd gemaakt. Door het geloei van de sirenes werd ik bijna gedwongen ook even een kijkje te nemen. De zeskamp tussen de verschillende brandweerploegen was spannend en ging gepaard met veel water zodat het publiek soms ook even naar huis moest voor een verschoning. Weer even heel wat anders dan het paalzitten van de afgelopen jaren. Dat werd ook steeds druk bezocht en de sfeer was super. Er zijn zeker mensen die dat dit jaar missen. Toch geeft het grote aantal bezoekers van de afgelopen dagen wel aan dat ons dorp heel gezellig is en veel te bieden heeft.

Heerlijk dat er mensen zijn die zoiets kunnen en willen organiseren en niet zoals ik het liefst thuis achter de pjuter zitten.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button