HoofdnieuwsPolitie BerichtenRegionaal

Wederom aanhouding in onderzoek diefstallen gereedschappen

LEEUWARDEN – De politie in Noordoost Fryslân heeft in een onderzoek naar de diefstallen van gereedschap uit onder andere schuren wederom een aanhouding verricht. Vorige week woensdag werd een 28-jarige inwoner van Leeuwarden gearresteerd. Hij werd niet alleen verdacht van de diefstallen, maar ook van het bezit van harddrugs. In de woning van de Leeuwarder werd veel gereedschap in beslag genomen.

Al eerder aanhoudingen

In het onderzoek werden op 3 maart in Buitenpost al twee mannen van 25 en 26 jaar en een 19-jarige vrouw aangehouden. In de woning van deze drie vonden agenten ook veel gereedschap, een groot deel daarvan bleek gestolen en is inmiddels retour richting de rechtmatige eigenaar. Alle drie de verdachten zitten nog vast.

Wederom eigenaren gereedschap gezocht

In de woning van de aangehouden Leeuwarder werd door agenten veel gereedschap aangetroffen. Ook hiervan bestaat het vermoeden dat dit van diefstal afkomstig is. Een deel van het gereedschap is inmiddels retour naar de rechtmatige eigenaar. Echter van een deel van het gereedschap is geen eigenaar bekend. Van dit gereedschap zijn foto’s gemaakt zodat eventuele gedupeerden zich als nog kunnen melden bij de politie.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button