Regionaal

Week van de opvoeding in Achtkarspelen

BUITENPOST – Van 2 oktober tot en met 9 oktober 2017 vindt de landelijke ‘week van de opvoeding’ plaats, met als thema ‘buiten de lijntjes’. In Achtkarspelen wordt ook dit jaar weer aandacht besteed aan de week van de opvoeding.

Interactieve avonden over pubers

Heeft u thuis wel eens te maken met een puber die graag ‘buiten de lijntjes’ gaat, of een puber die graag de grenzen op zoekt en niet altijd wil luisteren naar u als ouders? Weet dat u niet de enige bent! Aan de ene kant hebben pubers ruimte en vrijheid nodig en moeten ouders leren dat ze een stapje terug moeten doen in het leven van hun kinderen. Aan de andere kant zie je dat pubers juist duidelijke sturing nodig hebben. Hoe dit je dit dan? En waar doe je nou goed aan bij pubers? En hoe doen andere ouders dat?

Over deze en andere vragen organiseert het Jeugdteam van Achtkarspelen i.s.m met VNN, JGZ en het jongerenwerk twee interactieve avonden in Achtkarspelen. De avonden zijn bedoeld voor ouders van kinderen tussen de 10 en 16 jaar. Op maandag 2 oktober is in het Lauwers College in Buitenpost van 19.00 tot 22.00 uur een interactieve avond . Op donderdag 5 oktober van 19.00 tot 22.00 uur is op VO Surhuisterveen de tweede interactieve avond. Iedereen is van harte welkom.

Ouder en Kind sporten

Ook aan de ouders en kinderen van het basisonderwijs is gedacht. Woensdag 4 oktober van 8.30 tot 14.00 uur staat in het teken van ouder en kind sporten. Op deze dag kunt u samen met uw kind deelnemen aan sport en spel activiteiten met diverse thema’s. Locatie voor deze activiteiten is sporthal De Fugelkamp in Harkema. Opgave voor deze activiteit gaat via de basisscholen.

Alle activiteiten die georganiseerd worden in de week van de opvoeding zijn gratis toegankelijk. Voor meer informatie kunt u kijken op www.cjgachtkarspelen.nl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button