HoofdnieuwsRegionaal

Wegwijs in Kollum dankzij infoboekje

KOLLUM – Age-Harm Hilboezen overhandigde op maandagmiddag 15 mei het eerste exemplaar van het nieuwe ‘Welkom in Kollum’-boekje aan wethouder Jelle Boerema en Halbe Bosgraaf namens de ondernemersvereniging Kollum.

In deze vorm wordt het infoboekje nu voor de tweede keer uitgegeven. Daarvoor bracht de Ondernemersvereniging HIM jaarlijks een folder uit. De boekjes worden verspreid onder bezoekers, die verblijven en overnachten op campings, jachthavens, Bed & Breakfast of bungalowparken in de regio.

Het informatieboekje is dit jaar verder verbeterd. De informatie wordt overzichtelijk aangeboden en op een plattegrond worden de markante en interessante plekken uitgelicht. ‘Met dit handzame informatieboekje wordt het bezoekers makkelijk gemaakt om gastvrij Kollum te ontdekken’, aldus wethouder Boerema. Het boekje wordt gemaakt door het Kollumse bedrijf Muskiteers van Age-Harm Hilboezen.

De gemeente Kollumerland c.a. ondersteunt het initiatief en heeft een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling ervan. Het doel is om meer bezoekers naar Kollum en de regio te trekken. Het boekje is op meerdere plaatsen gratis te verkrijgen zoals bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in Kollum (Voorstraat 93).

foto Ferdie van den Brink  DDFK gemeente

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button