OndernemendRegionaal

Werk mee tijdens ‘Groen moet je doen’!

BUITENPOST – Op zaterdag 16 maart 2019 staat de landelijke vrijwilligerswerkdag van NL DOET bij De Kruidhof in het teken van de start van het nieuwe tuinseizoen. Medewerkers en vrijwilligers zetten de laatste puntjes op de i voor het nieuwe tuinseizoen. Het Oranjefonds organiseert ieder jaar dit evenement waarop mensen de kans krijgen om voor één dag mee te draaien als vrijwilliger op een leuke locatie. Iedereen die het leuk vindt om deze groene oase met maar liefst zeventien thematuinen te ontdekken is van harte welkom om mee te doen.

Voor de hortus op 2 april 2019 haar deuren weer openzet voor bezoekers moeten zoals ieder jaar de paden piekfijn in orde zijn, hier en daar moet nog een kwastje verf over hout of hekwerk, vogelhuisjes worden opgehangen, de tafels voor de plantenverkoop moeten er netjes uitzien, enzovoorts. Al die klusjes samen zorgen voor een gastvrije ontvangst van de bezoekers.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij De Kruidhof of lijkt het u leuk om eens een dagje mee te draaien dan is zaterdag 16 maart een mooie gelegenheid om kennis te maken met het werk, de medewerkers en met medevrijwilligers.

De vrijwilligerswerkdag begint om 9.00 uur met koffie en thee. Tot 12.30 uur wordt er gewerkt. Na een voedzame maaltijdsoep wordt er in de middag weer gewerkt tot ongeveer 15.30 uur. U kunt ook een halve dag meedraaien.

U kunt zich aanmelden via www.nldoet.nl, of mailen naar [email protected] Meer informatie over de botanische tuin vindt u op www.dekruidhof.nl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button