Regionaal

Werkzaamheden aan het spoor tussen Leeuwarden en Hurdegaryp tijdens pinksterweekeinde

HURDEGARYP – Vanaf zaterdagochtend 3 tot en met maandag 5 juni ’s avonds werkt ProRail aan het spoor tussen Leeuwarden en Hurdegaryp Er rijden op dit traject geen treinen. Arriva zet bussen in om haar reizigers te vervoeren. Tussen Hurdegaryp en Groningen rijden in deze periode alleen stoptreinen.

Inchecken
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee moet je zijn ingecheckt bij het betreffende station. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus.

Reistijd
Afhankelijk van de bestemming kan de busreis 15 tot 30 minuten langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Reizigers kunnen de dienstregeling raadplegen via arriva.nl/friesland

Rolstoel
Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900-2022022 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.). Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button