EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Wet ‘n Wild weekend van start in centrum Kollum

KOLLUM – Onder prachtige weersomstandigheden is donderdagmiddag het waterspektakel Wet’n Wild in het centrum van Kollum begonnen. Om 14:00 uur was de zeskamp voor kinderen t/m 12 jaar. In verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld konden de kinderen een parcours afleggen met verschillende spelletjes. Degene met de snelste tijd was de winnaar. Onder grote belangstelling werden de kinderen aangemoedigd. Aan het eind van de middag was er een megaglijbaan, ook hier ging het er fanatiek aan toe. Het ging erom wie als snelste beneden was en een slinger aan de bel gaf.

Om half acht ‘s avonds was het de beurt aan de volwassenen. Er werd een zeskamp gespeeld door 8 teams met 5 spelers. Onder het toeziend oog van de jury; Klaasina Oldenburg en Antina Venema was het een prachtig spektakel om te zien.

Er werd een parcours afgelegd met aan het eind de megaglijbaan. Na een spannende strijd was het team De Daltons het snelst en winnaar. De Wrakkeknibbels eindigde als tweede. De publieksprijs was voor De Hippie’s. De presentatie was in handen van Johnny de Vries met muziek van Jan Beets.

Voor de activiteiten vrijdag en zaterdag Klik Hier!

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button