EvenementenHoofdnieuwsRegionaalVideo's

Wet ‘n Wild weekend van start in centrum Kollum (video)

KOLLUM – Donderdagmiddag werd er gestart met het Wet ‘n Wild weekend in het centrum van Kollum. Om 13:00 uur werd begonnen met de zeskamp voor kinderen t/m 12 jaar. In verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld konden de kinderen een parcours afleggen met verschillende spelletjes, degene met de snelste tijd was de winnaar. Onder grote belangstelling werden de kinderen aangemoedigd. Aan het eind van de middag was er een megaglijbaan, ook hier ging het er fanatiek aan toe. Het ging erom wie als eerste beneden was en een slinger aan de bel gaf.

‘s Avonds om 19:00 uur was het de beurt aan de volwassenen, er werd een zeskamp gespeeld door 9 teams, deze teams bestonden elk uit 5 spelers. Er was ook dit jaar weer een publieksprijs, deze prijs werd gekozen door mensen die niks met Kollum te maken hebben. Er werd gestart onder het toeziend oog van de jury; Antina Venema en Klasina Oldenburger.

Er werd een parcours afgelegd en aan het eind werd op de megaglijbaan gespeeld, hierbij moesten de spelers een slinger aan de bel geven en werd de tijd geklokt. Na een spannende strijd werd het team “De Gayparade” met de snelste tijd de winnaar. Brandweer Kollum eindigde als tweede en Jumbo Kollum als derde. De publieksprijs was voor de “Kollumerkatten”. De presentatie was in handen van Johnny de Vries en de muziek was van Jan Beets.

 

 

Foto’s Fokke Jongsma   Video Jelke Jongsma 

Dit kan u ook interesseren

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button