HoofdnieuwsRegionaal

Wethouder Bijleveld opent Bedrijvencentrum Kollum

KOLLUM – Donderdagmiddag  is het bedrijvencentrum aan de Voorstraat 14 in Kollum officieel geopend door wethouder Lieuwe Bijleveld door eerst een kort woordje aan de ondernemers en genodigden te richten werd daarna de opening verricht door middel van de naam “Bedrijvencentrum Kollum” te onthullen. Vanaf 17:00 uur tot 20:00 uur was iedereen welkom om een kijkje in het pand te nemen.

In het Bedrijvencentrum te Kollum hebben zich inmiddels de volgende bedrijven gevestigd:

Schotanus Administratie & Adviesbureau – Dé vraagbaak voor de kleine ondernemer!

MassagePraktijkHuijskes – Shiatsupraktijk en klassieke massages

Rudy Klein – Loopbaanadvies en Mediation

Foekje@Wurk – Erkenning en waardering van al uw werkervaring

Diëtisten Friesland – Voor uw voedings- en dieetadvies op maat

NextStep Design – Webdesign, internetmarketing & reclame

VanderSchaaf&Schievink – Advisering en begeleiding op het gebied van Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen

 

Op initiatief van makelaardij VanderSchaaf&Schievink is er een nieuw bedrijvencentrum in Kollum in ontwikkeling. Daarvoor is het voormalige pand van Accon-AVM aangekocht. Het pand aan de Voorstraat stond al enkele jaren te koop en het was moeilijk om voor 900 m2 kantoorruimte een koper te vinden. Totdat Douwe van der Schaaf en Henk Schievink van Makelaardij VanderSchaaf&Schievink op het idee kwamen het pand zelf te kopen en de overblijvende ruimtes (ca. 15 kompleet ingerichte kantoorkamers) te gaan verhuren.  Daarmee was het idee van een Bedrijvencentrum snel geboren.

 

Groot voordeel van een bedrijvencentrum is dat ondernemers tegen relatief geringe kosten een professionele ruimte kunnen huren en van daaruit hun werkzaamheden kunnen verrichten. Ook voor flexwerkers kan een bedrijvencentrum een zeer aantrekkelijke optie zijn. Door deze benutting van het kantorencomplex blijft de levendigheid en bedrijvigheid in Kollum behouden en kunnen kleinere bedrijven zich verder ontplooien.

Voor meer informatie over het bedrijvencentrum kunt u kijken op de website Bedrijvencentrumkollum.nl of bellen naar 0511-452221.

 

 

Foto’s  Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button