HoofdnieuwsRegionaal

Wethouder Boerema reikt eerste voetbalplaatjesboek uit

KOLLUM –  Wethouder Jelle Boerema neemt op maandag 28 oktober 2013 om vijf uur het eerste exemplaar van het voetbalplaatjesboek van de samenwerkende verenigingen HIM Kollum en v.v. Kollum in ontvangst. De overhandiging vindt plaats in de kantine van de voetbalvereniging in Kollum.

Het bestuur van de gemeente Kollumerland c.a. vindt sport en gezondheid belangrijk voor al haar inwoners. Daarom stimuleert de gemeente haar inwoners om meer te bewegen en gezond te leven.

 

Door de toenemende bezuinigingen wordt het voor de gemeente echter steeds moeilijker om  al haar voorzieningen te blijven faciliteren. Om deze reden ondersteunt het gemeentebestuur  van harte dat verenigingen en sporters zelf bijdragen aan een voorziening waar zij gebruik van maken. De voetbalplaatjesactie van de HIM Kollum (ondernemersvereniging) en de v.v. Kollum is een mooi voorbeeld hoe op een creatieve wijze extra inkomsten gegenereerd kunnen worden.

 

Spaaractie

De spaaractie van de voetbalplaatjes loopt van 28 oktober tot eind november 2013. Bij besteding van elke tien euro, bij één van de deelnemende winkeliers, ontvang je een pakje voetbalplaatjes. De winkeliers komen met speciale acties om extra voetbalplaatjes te ontvangen. Deze acties verschijnen in de folder ‘Kollumer info’, welke tijdens de actieperiode viermaal huis-aan-huis wordt verspreid. De totale opbrengst is bestemd voor de voetbalvereniging Kollum.

 

Verzamelboek
Op maandag 28 oktober 2013 is de uitreiking van de boeken. Alle spelende leden ontvangen op deze dag gratis het verzamelboek. Vanaf dinsdag 29 oktober zijn de boeken verkrijgbaar bij Blokker in Kollum voor € 4.95 per stuk.

 

Kijk voor meer informatie op www.kollumerland.nl.
Informatie over de voetbalplaatjesactie is te vinden op www.vvkollum.nu.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button