HoofdnieuwsOndernemendRegionaal

WhatsApp met de gemeente Achtkarspelen!

BUITENPOST – Inwoners van Achtkarspelen maken veelvuldig gebruik van de mogelijkheid om online een melding door te geven aan de gemeente. ‘Dat kan ook heel eenvoudig met je mobiele telefoon’, aldus wethouder Jouke Spoelstra. ‘Bijna iedereen heeft tegenwoordig via WhatsApp contact met elkaar. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk in contact komen met de gemeente.’

Een melding over bijvoorbeeld openbaar groen, wegen, vervuiling of straatverlichting is snel gedaan. Volgens Spoelstra is WhatsApp een goede mogelijkheid om dat te doen. ‘Je kunt met WhatsApp eenvoudig foto’s toevoegen aan je bericht en de gemeente kan snel in actie komen.’ Het WhatsApp nummer van Achtkarspelen is 06 53 55 87 57. Vragen via WhatsApp worden tijdens werkdagen zo snel mogelijk beantwoord door medewerkers van het Klant Contact Centrum (KCC). Er wordt geen privacygevoelige informatie via WhatsApp verstuurd.

Optimale dienstverlening

Achtkarspelen werkt aan een optimale dienstverlening, WhatsApp sluit hier goed bij aan. Is de melding wat uitgebreider, dan kan deze via www.achtkarspelen.nl/melden gemeld worden. Ook het online formulier werkt prima op een mobiele telefoon of tablet’, zegt Spoelstra. Uiteraard kunt u ook altijd bij de gemeentehuis binnenlopen en bij de balie een melding maken.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button