Sport

Winst voor invicta/Frigro 1

HIJUM – Afgelopen zaterdag moest de hoofdmacht van Invicta/Frigro het opnemen tegen MN en W uit Hijum. Een tegenstander waarvan het gezien de stand in de poule van gewonnen moest worden om de aansluiting te houden met de middenmoot.
Voor Invicta/Frigro begonnen deze wedstrijd in de aanval: Anne-Jan Miedema, Wim Oostra, Wilma Grijpma en Silva v/d Laan. Verdedeging bestond uit: Uulco Hoekstra, Jorn v/d Weg, Folkje Tjalsma en Marieke va Straten. Invicta/Frigro startte goed deze wedstrijd en wist in het begin al direct een gaatje te slaan. Door doelpunten van Wilma Grijpma, Jorn v/d Weg, Uulco Hoekstra en Anne-Jan Miedema Invicta/Frigro direct op een 1-5 voorsprong te komen. Daarna vielen de doelpunten om en om zodat er met een 6-10 ruststand de kleedkamers werden opgezocht.

Na rust was het Silva v/d Laan die een kansje en een vrije bal benutte zodat het gaatje naar 6 doelpunten verschil kwam. Tot aan de 10-16 wist de Invicta/Frigro formatie het verschil constant op 6 doelpunten te houden. Ondertussen werd Wim Oostra gewisseld en kwam David van Dusschoten in zijn plek. Het slotakkoord was helaas voor MN en W wat nog driemaal de korf wist te vinden en zo de eindstand bepaalde op 13-16.

Dit was een mooie overwinning voor Invicta/Frigro 1, af en toe werd er ook mooi spel laten zien en dat beloofd nog wat voor de laatste veldwedstrijd van dit jaar. Volgende zaterdag om 15:30uur staat voor Invicta/Frigro de pittige thuiswedstrijd tegen koploper Rood-Wit 1 te wachten.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button