HoofdnieuwsPolitie BerichtenRegionaal

Woning inbraken in Friesland

FRYSLAN  De politie heeft maandag en in de nacht van maandag op dinsdag op meerdere plaatsen onderzoeken naar inbraken in woningen ingesteld.

·        In een woning aan de Foarstrjitte te Zwaagwesteinde is tussen vrijdag 19.30 en maandag 17.30 uur een raam van slaapkamer opengebroken waarna sieraden weggenomen werden. De 63-jarige bewoonster deed aangifte.

·        In een woning aan de Suderwei te Veenwouden is men maandag tussen 15.00 en 17.45 uur via een kantelraam de woning binnengekomen waarna sieraden weggenomen werden. De 65-jarige bewoner deed aangifte.

·        In een woning aan de Rondweg-noord te Dokkum is maandag tussen 7.20 en 19.30 uur een deur opengebroken waarna een digitale camera weggenomen werd. De 58-jarige bewoner deed aangifte.

·        In een woning aan de M.H. Trompstraat te Leeuwarden is maandag tussen 13.15 en 15.45 uur een ruit opengebroken waarna een laptop weggenomen werd. Uit een schuurtje in de tuin is nog gereedschap weggenomen. De 47-jarige eigenaar deed aangifte.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button