Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Workshops gezond en lekker koken met kruiden uit eigen tuin

BUITENPOST – Dit seizoen organiseert De Kruidhof samen met Cadeauwinkel Op ‘e Stal en Voedingsconsulente Anneke van Fit & Gezond met Anneke een aantal verrassende kookworkshops met kruiden. Op vrijdag 24 april is de eerste workshop Lentekoken. Gezond en lekker koken met verse kruiden en streekproducten is de rode draad van deze serie kookworkshops die zowel los als opeenvolgend te volgen zijn.

De Kruidhof gaat steeds vaker de samenwerking aan met bedrijven uit de regio om zo een gevarieerde agenda te kunnen aanbieden waarbij kwaliteit en ‘van dichtbij’ in de hoofdrol staan. In de regio zijn veel ondernemers die bijzondere dingen doen die aansluiten bij het concept van De Kruidhof. De Kruidhof stelt haar locatie graag beschikbaar voor deze ondernemers die hun eigen aanbod daarmee weer kunnen versterken.

Lentekoken, zomerkoken en blackbox koken

De kookworkshops die in de planning staan zijn Lentekoken op 24 april, Blackbox koken op 1 mei en 12 juni en op 19 juni de laatste workshop Zomerkoken. Tijdens de workshops wordt gekookt in de gezellige boerderijwinkel van Op ‘e Stâl en geeft Fit en gezond met Anneke gezonde tips. De kruiden worden vers geplukt tijdens een rondleiding door De Kruidhof. Na afloop krijgt iedereen een entreekaartje voor De Kruidhof en een kruid met een recept mee naar huis.  In de eerste workshop op 24 april staan een gevulde ei-wrap met rozemarijn, gevulde Wâldcourgette met Reade Krobbe en een zelfgemaakte speltwafel met wichterijs en munt met venkelthee op het menu.

Opgave is mogelijk via [email protected]. Alle informatie en prijzen vindt u op www.dekruidhof.nl en www.opstal.nl.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button