WSBF presteert boven verwachting op hoogste nivo Acrogym

Geplaatst op 11 maart 2018 om 15:58 | In de categorie:

OSS – Afgelopen zaterdag wisten beide pupillenteams van WSBF in Oss boven verwachting te presteren in een zwaar deelnemersveld. De categorie waar beide teams in uitkomen is het hoogst haalbare nivo binnen de Acrogym.

Het trio bestaande uit Irna van der Heide, Femke Pander en Kim Zuur behaalden met een score van 23.950 een 5de plek in een deelnemersveld van maar liefst 12 teams. Met een puntentotaal van 24.300 werd het trio Inge Stienstra, Hannah Westhof en Xiao Mei 4de . Daarnaast behaalden beide teams ook ruimschoots de limiet voor doorstroming naar het NK in Rotterdam eind juni.

Het B trio van WSBF Klarissa van der Veen, Alledina van der Merk en Marrit Heegstra lieten een prachtige tempo oefening zien wat resulteerde in een score van 23.150. Met dit puntentotaal draaiden ze in de ranking mee bovenaan. Door een verstoring van een element bij hun balansoefening, waardoor een eis gemist werd, was een plek op het erepodium verkeken. Dit trio heeft laten zien dat ze qua nivo thuishoren in de hoogste regionen binnen de B lijn. Over twee weken neemt dit trio , net als de pupillenteams deel aan hun 2de plaatsingswedstrijd in Den Bosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *