WTOC aan kop in de 4e klasse B

OOSTERNIJKERK – Zaterdag moest WTOC het opnemen tegen Ropta Boys in Easternijtsjerk en kon aan het einde van de wedstrijd 3 punten bijtekenen, dat leidde tot de koppositie in de 4e klasse B.

In de eerste 20 minuten van de wedstrijd trok Ropta Boys fel van leer, maar daarna kreeg WTOC meer grip op de wedstrijd, dat in de 23e minuut resulteerde in de 0-1 voorsprong. Uit een vrije trap kon Sipke Bijlstra de bal inkoppen.

In de tweede helft kreeg Sipke Bijlstra nogmaals de kans om met het hoofd de bal in te koppen, door een voorzet van Sybren Bosma, de 0-2. Ropta Boys liet het er niet bij zitten en 10 minuten voor het einde zorgde Tsjidsger Braaksma voor de aansluitingstreffer. De eindstand 1-2. Volgende week ontvangt WTOC ASC uit Augustinusga met oud-trainer Martin Brandsma.