WTOC – Leovardia gestaakt, speler Leovardia maakt opmerkingen naar speler WTOC

OUDWOUDE –  WTOC en Leovardia kregen het in de 66e minuut met elkaar aan de stok. Reden was een opmerking van een Leovardia speler tegen een WTOC speler die zeer denigrerend was. Hierbij liepen de emoties hoog op. Na een afkoelingsperiode van 10 minuten bleken de emoties nog in hevige mate aanwezig en kon scheidsrechter R.Dijkstra niet anders dan de wedstrijd te staken.

Leovardia was van plan om punten mee naar Leeuwarden te nemen. Ze begonnen meteen druk te zetten. Hier had WTOC eerst moeite mee.

Langzaam ontworstelde WTOC zich aan deze druk. Dit leverde kansen op. Nyckele Smeding  schoot op de lat. Erik Jan Dijkstra zijn inzet werd door de doelman gepareerd. Uit een vrije trap van Sybren Bosma gebeurde hetzelfde. Leovardia deed wat terug. Het schot van Mike Procee ging maar net over. De tweede helft was duidelijk voor WTOC. Dit resulteerde in de 60e minuut in de verdiende voorsprong. Uit een wirwar van spelers  gaf Erik Jan Dijkstra het laatste zetje 1-0.

Nadat WTOC nog 1 keer op de paal en de lat had geschoten werd de wedstrijd vroegtijdig beëindigd. Nu maar afwachten wat de KNVB besluit wanneer het restant wordt uitgespeeld.