WTOC in prima partij voorbij Lions

OUDWOUDE – Met zomerse temperaturen mocht WTOC zaterdag WTOC Lions’66 uit Leeuwarden ontvangen op Sportpark de Wygeast.
Na vier keer op rij gewonnen te hebben, lukte het WTOC opnieuw om de drie punten bij te schrijven. Na een redelijke eerste helft en een prima tweede, wist WTOC ook Lions aan de zegekar te binden. Al binnen zes minuten dook Sipke Bijlstra alleen op voor de keeper en hij plaatste de bal rustig in de hoek van de goal.

In de tweede helft deed WTOC er nog een schepje bovenop en liep het uit naar 3-0 door doelpunten van Sybren Bosma en Nyckele Smeding. In de slotfase wist Lions middels een benutte strafschop de spreekwoordelijke eer te redden. Volgende week wacht WTOC de uitwedstrijd tegen VIOD.