RegionaalSport

WTOC JO 13-1g kampioen KNVB Beker in Zuidwolde

ZUIDWOLDE – Na het behalen van het kampioenschap in de competitie werd afgelopen zaterdag ook nog eens de Bekerfinale van de KNVB Noord gewonnen door WTOC JO-13-1G. In het zonovergoten Drentse Zuidwolde werd in een minitoernooi van de 8-tallen de felbegeerde cup met de grote oren mee naar huis genomen.

De eerste wedstrijd was tegen CVVO. WTOC kwam al vrij snel met 2-0 achter, maar herstelde zich tot 2-2. Daarna stond WTOC tegenover Trinitas. WTOC was in deze wedstrijd oppermachtig en won met 6-0. De laatste wedstrijd tegen FC Leo werd 2-0. WTOC stond er goed voor om kampioen te worden, maar er volgde nog één wedstrijd, waar WTOC met spanning naar zat te kijken. Wanneer er met 7-0 gewonnen werd door CVVO zou WTOC tweede worden. CVVO kwam niet tot 7 doelpunten en hierdoor was WTOC kampioen!

Samen met de spelers, ouders en overige supporters werd dit uitgebreid gevierd. Met dit resultaat kan WTOC JO13 1G terugkijken op een geweldig seizoen.

De namen bij op de groepsfoto:
Achter Jan Henk Kampen ( leider), Klasina Kampen, Alida Ringia, Seth van der Naald, Jelke Bijlstra, Simen Jelle Kampen, Tibo van der Naald, Wierd de Vries (leider), Jesse Boersma
Voorste rij: Sjoerd Jan Dijkstra, Roy Dijkstra, Joanke Thalen, Yme Jacob de Vries, Daan Rijnders
Voor keeper Roel Nicolai

Foto: Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button