WTOC na winst op GSVV als koploper de winterstop in

OUDWOUDE – Dit voelt lekker en geeft hoop voor de toekomst sprak trainer Oane Westra van WTOC na afloop van de wedstrijd tegen GSVV. Het zal hem evenzeer deugd hebben gedaan dat de wisselspelers moeiteloos mee konden komen en ook dat geeft perspectief voor de toekomst.

WTOC ging van meet af aan meteen richting het GSVV doel. Op aangeven van Tedo de Bruin ging de kopbal van Jaap de Bruin naast. Even later zag hij zijn inzet gepareerd door de uitstekende doelman Johannes van der Meer die gedurende de wedstrijd WTOC van een grotere score afhield. Toch moest hij zijn meerdere erkennen toen Jaap de Bruin na uitstekend werk van Erik Jan Dijkstra van dichtbij de 1-0 liet aantekenen. WTOC bleef aanvallen een uitstekend schot Nyckele Smeding werd uit het doel geranseld.

Tot de rust bleef de stand ongewijzigd.

De tweede helft begon met een offensief GSVV. Uit een vrije trap kopte Tim Dijkstra naast.

Daarna nam WTOC het heft weer in handen. Erik Jan Dijkstra stelde Nyckele Smeding in staat de 2-0 binnen te schieten. Daarna werd aan beide zijden gewisseld zodat er 6 nieuwe spelers de arena betraden. Het duurde tot de 86e minuut voor WTOC het overwicht in een doelpunt kon omzetten. Jaap de Bruin was de schutter 3-0.  Het mooiste moest nog komen.

Sybren Bosma soleerde  door de  GSVV defensie en liet 4 man zijn hakken zien en verschalkte met een schitterend lobje ook nog de doelman 4-0.