WTOC neemt koppositie weer in

AUGUSTINUSGA – Er stond voor WTOC veel op het spel. Om de koppositie over te nemen was winst verplicht. WTOC was vanaf de aftrap de meerdere. Al na 3 minuten moest WTOC wisselen. Aant Keizer moest geblesseerd naar de kant. Erik Jan Dijkstra was de vervanger. Hij was het, die in de 20e minuut als laatste de bal toucheerde 0-1. Vrij vlot daarop was Tedo de Bruin succesvol 0-2. WTOC dicteerde de wedstrijd en bleef dreigend. ASC probeerde het een paar keer van afstand.

De tweede helft deed de wind afbreuk aan het spel. ASC kwam in de 50e minuut door Tamme de Boer op 1-2. De  paal was hem goed gezind. Even leek het er op dat ASC door zou drukken. Net op tijd vergrootte WTOC de marge naar 2 doelpunten. Tedo de Bruin  achtervolgd door 3 verdedigers bracht de bal bij Jaap de Bruin. Deze wist wel raad met de hem geboden kans 1-3.

WTOC bleef aandringen. Erik Jan Dijkstra werd onreglementair gestuit in het strafschopgebied. Klaas Bosma schoot de toegekende strafschop feilloos binnen. 1-4. De wedstrijd leek voorbij. Jaap de Bruin dacht er anders over en bepaalde de eindstand op 1-5.
Komende Paasmaandag komt VIOD op bezoek.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Inzet de eerste plaats.