WTOC pakt de volle winst in de wedstrijd tegen SC Twijzel

OUDWOUDE – Zaterdagmiddag mocht WTOC SC Twijzel verwelkomen op sportpark De Wygeast.
WTOC, dat 16 punten heeft uit 6 wedstrijden wilde deze goede start van het seizoen graag een vervolg geven. Maar tegen SC Twijzel, dat op plaats nummer drie staat met 11 punten uit 6 wedstrijden zou het niet een gemakkelijke middag worden.

Onder leiding van scheidsrechter van Zutphen kwam Twijzel al na een kwartier spelen op een 0-1 voorsprong, door een doelpunt van Mark Boorsma. Nog voor rust bracht Jilles Bosma na een gave assist van Tedo de Bruin de stand weer in evenwicht.

Na de thee trok de thuisclub de overwinning naar zich toe door doelpunten van Jaap de Bruin na 65 minuten spelen en  in blessuretijd bracht Berend Jan Prins de eindstand op 3-1.

Met deze overwinning is WTOC nog steeds koploper. Volgende week heeft WTOC een vrij weekend, terwijl VIOD, de huidige nummer twee op de ranglijst een inhaalwedstrijd moet spelen tegen GSVV.