WTOC verliest van VIOD

DRIEZUM – WTOC begon goed aan de wedstrijd binnen 20 minuten was de stand 0-2.Sybren Bosma werd onderuit gehaald. De vrije trap werd genomen door Berend Jan Prins vanaf dertig meter schoot hij onberispelijk raak. Kort daarop was het weer raak Sybren Bosma zette vanaf de achterlijn voor en van dichtbij schoot Nyckele Smeding raak. Vanaf dat moment nam VIOD de regie over. Nadat hij eerst hoog over had geschoten was de volgende mogelijkheid voor Erik van der Veen wel raak 1-2. Een ongelukkige botsing tussen Jitze Keizer en Nykle Durk van der valk raakten beide geblesseerd. De dokterswacht moest de schade aan ooglid en achterhoofd herstellen. Erik Jan Dijkstra was zijn vervanger.Tedo de Bruin zag zijn inzet een prooi worden van doelman Otte Visser.Vlak voor het rustsignaal bracht Pieter Ele Kuitert de stand in evenwicht 2-2.

De tweede helft een feller VIOD. Door WTOC werden veel individuele duels verloren. Een doelpunt leek een kwestie van tijd. Uit een wirwar van spelers werd de bal over de doellijn gewerkt. 3-2. Toen ook nog de 4-2 werd gescoord door Erik van der Veen leek het pleit beslecht. WTOC kon niet brengen wat nodig was om de wedstrijd te doen kantelen. Toch gloorde weer hoop toen keeper Otte Visser de bal weg wilde trappen en daarbij uitgleed. De net ingevallen Jilmer Dijkstra zag dat het doel leeg was. Met een prachtig schot bracht hij de spanning teug 4-3. VIOD raakte nog eens de lat. In de allerlaatste minuut kreeg WTOC nog een kans maar met man en macht van VIOD werd dat voorkomen.

Foto’s: Jantsje Wiersma