WTOC wint gemakkelijk van Birdaard

BIRDAARD – WTOC had deze middag twee tegenstanders. De snoeiharde wind en Birdaard. Ze wisten beide te bedwingen. WTOC begon voortvarend en zette Birdaard onder druk. Dit ging gepaard met goed voetbal dat wel erg bemoeilijkt werd door de wind. Het duurde tot de 26e minuut voor het overwicht met een doelpunt werd beloond. Jaap de Bruin schoot de bal hard en laag langs doelman Hidde Kingma.0-1. De deze week vader geworden Berend Jan Prins probeerde het een paar maal maar het vizier stond niet op scherp.Nyckele Smeding deed ook een poging maar zijn schot was niet hard genoeg. Vlak voor de rust schoot Jaap de Bruin ineens uit de draai, de bal ging centimeters over.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft met als verschil dat WTOC nog twee maal scoorde. Beide keren was Jaap de Bruin de Schutter 0-3 een gave hattrick. Doordat WTOC wat gas terug nam kon Birdaard wat terug doen maar verder dan enkele hoekschoppen waar de WTOC defensie wel raad mee wist kwam het niet. Erik Bruinsma, Robert Kuipers en Klaas Bosma kwamen nog aan de bak voor Heine de Bruin. Sybren en Jilles Bosma. In de sportieve wedstrijd liepen WTOC 3 keer en Birdaard 2 keer geel op.