Sport

Yakult Start to Run op locatie Kollum

KOLLUM – Yakult Start to Run is de hardloopcursus van de Atletiekunie. Hierbij leer jij van een professionele trainer in zeven weken op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zeven zaterdagen. Op zaterdag 03-09-2016 een gratis proeftraining. Hierna kun je besluiten om je in te schrijven en dan te beginnen op zaterdag 10 september. Daarna verder op 17,24 september  en 1,8,15 & 22 oktober. De zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap. Wat leer je in een Yakult Start to Run-les?

Een les duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin ga je natuurlijk samen lekker hardlopen. Je oefent en leert ook de juiste loophouding- en techniek. Daarbij krijg je handige informatie over hardloopschoenen -kleding -voeding en -drankjes. En de trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Met de mogelijkheid om samen een extra doordeweekse training te doen!

Wat levert Yakult Start to Run jou op na zeven weken?

Je krijgt de juiste basis hardlooptechniek, loop jij 25 minuten aaneengesloten, ken je je eigen tempo, en heb je een betere loophouding. Ben je fitter en gezonder, ben je (nog) beter op gewicht. Kun je alleen verder of samen met je  loopmaatjes. Ben je trots op jezelf. Kortom: na zeven weken noem jij jezelf een hardloper! Wat krijg je voor de Yakult Start to Run cursus? 7 weken loopcursus onder begeleiding van een professionele trainer. Huiswerk ondersteuning, betrouwbare informatie op maat over hardlopen, kleding en voeding. Een functioneel & cool hardloopshirt, de Complete Hardloopgids voor Beginners, 3 edities van het tijdschrift Runners World. 4 maanden lidmaatschap bij de Atletiekunie (hierdoor ben je o.a. verzekerd tijdens de trainingen) en korting op producten van de Atletiekunie.

Start to Run is al jaren een succesvolle beginnerscursus hardlopen. En nu kan je tiener ook meedoen. Het is natuurlijk als ouder best cool om met je zoon of dochter te trainen: samen naar de clinics, samen huiswerktraining doen, je houdt elkaar in de gaten en een betere stok achter de deur is er niet. Je moet als ouder wel over incasseringsvermogen beschikken want die Young One gaat er waarschijnlijk met de snelste tijd vandoor! Inschrijven gaat via:https://www.yakultstarttorun.nl/Home      Twijfel je nog of het iets voor jou is neem dan even contact op via 0623505207 of [email protected]

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button