EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Zaterdag 1 juni van 11-17 uur in de Westereen OPEN HUIS BIJ STREEKOMROEP RTV NOF

DE WESTEREEN – Op zaterdag 1 juni 2013 opent RTV NOF haar deuren om jou te laten zien hoe een radioprogramma wordt gemaakt en hoe de studio voor videobewerking er van binnenuit ziet. Tijdens deze dag kan je zelf zien en horen hoe het eraan toe gaat bij de lokale kweekvijver van omroeptalent. RTV NOF zorgt ervoor dat jij weet wat er in jouw dagelijkse omgeving in Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland leeft.

Welke onderwerpen er belangrijk zijn. Wie er in jouw stad of dorp leven en wat diegenen denken. RTV NOF heeft open huis van 11-17 uur.

 

Naast het publiek hebben ook raadsleden uit Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland een persoonlijke uitnodiging gekregen om de studio en het werk van de vrijwilligers van RTV NOF te komen bekijken en zich te laten bijpraten over de ontwikkelingen rondom RTV NOF. De studio is aan de Ferlinge Stasjonsstrjitte 1A in De Westereen (naast de Rabobank).

 

Daarnaast is de open dag de start van de Week van de Lokale Omroep (1 t/m 7 juni 2013) waarbij in heel Nederland een week lang aandacht wordt besteed aan het werk van de lokale omroepen. Hoogtepunt is de uitreiking van de OLON Awards in Hilversum. RTV NOF is de enige Friese omroep die wederom een nominatie heeft gekregen. In de categorie presentatie-talent is Marten Kloetstra uit Harkema in de race voor deze prijs.

 

Meer informatie over de Week van de Lokale Omroep is te vinden op www.delokaleomroep.nl.

 

Ook aan de slag bij de omroep voor Dokkum, Damwâld en Kollum en omgeving? Vraag vrijblijvend informatie aan. We zoeken video-editors, verslaggevers, technici en presentatoren voor diverse radio-tv programma’s. Mail: [email protected]

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button