RegionaalSport

Zeer succesvol acroweekend voor teams WSBF

DOKKUM – Afgelopen zaterdag werd in Dokkum de tweede plaatsingswedstrijd C lijn gehouden voor de 3 Noordelijke Provincies. Tevens was het per Provincie ook meteen een Provinciaal Kampioenschap.

Bij de C senioren trio’s wist het team bestaande uit Chaluna van der Elst, Jildou Kooistra en Lindsey Wassenaar de Friese titel te bemachtigen. Zij werden op de voet gevolgd door het trio bestaande uit Klarissa van der Veen. Anne Marit van der Merk en Marrit Heegstra. Dit laatste team behaalde het zilver in deze categorie. Over alle drie Provincies wisten beide teams eveneens als 1ste en 2de te eindigen.

Het junioren C duo van WSBF , Gina de Haan en Merlin Lubbes, namen in hun categorie het zilver mee naar huis.

In Oosterwolde werd tijdens de Valentijnscup, een Open Kampioenschap Acrogym , afgelopen zaterdag het zilver behaald door het trio Gemma van der Werff, Fleur Vegter en Dieuwke Boomsma , in de categorie D jeugd. Op zondag waren de teams van WSBF wederom succesvol. Het B junioren trio bestaande uit Femke Kooistra, Annieck Wiersema en Kim Zuur pakte het goud en hun clubgenoten Gina de Haan en Merlin Lubbes mochten eveneens het goud in ontvangst nemen bij de C junioren met een schitterende balans oefening.

Het A jeugd trio Inge Speerstra, Lisanne Hulder en Xiao Mei Harms , combiteam van Acro Academy en WSBF, waren oppermachtig in hun categorie. Bij beide oefeningen ( Balans en Tempo) behaalde dit team het goud. Tevens was er goud voor het pupillen duo bestaande uit Inge Stienstra en Carola van Dijk. Dit is eveneens een combiteam van de Acro Academy en WSBF. Beide laatstgenoemde teams gaan over een paar weken naar Portugal waar ze deel zullen nemen aan een Internationale Acrogym Toernooi.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button