Ondernemend

Zondag 6 oktober: Open dag bij Beauty Boerderij Hurdegaryp

HURDEGARYP –  Op zondag 6 oktober is er een open dag bij de verbouwde Beauty Boerderij aan de Rijksstraatweg in Hurdegaryp. In de boerderij vind je maar liefst zeven  beauty- en wellnessgerelateerde bedrijven. De Beautyboerderij, zoals de verschillende ondernemers hun werkplek noemen, is dé plek van Noordoost Friesland waar vrouwen – maar ook mannen – een gezellige en sfeervolle beautybelevenis kunnen ondergaan.  Of het nu gaat om een Huidverbeteringsbehandeling of het verliezen van een aantal kilo’s, je kunt het zo gek niet bedenken of het is in de Beautyboerderij mogelijk.

Bent u ook nieuwsgierig geworden kom dan zondag 6 oktober langs tussen 13:30 tot 17:30 uur om een kijkje te nemen in de Beauty Boerderij. Deze dag zijn er verschillende aanbiedingen en demonstraties.

Bij binnenkomst kunt u leuke prijzen winnen en worden er GRATIS behandelingen verloot (cryolipolyse t.w.v. €159, huidverbetering behandeling t.w.v. €199, massage t.w.v. €60 en een botox behandeling t.w.v.  €125 deze dag. Er zijn verschillende stands aanwezig met o.a. kleding, sieraden, tassen en woonaccessoires.

Zo zitten in de boerderij Afslankstudio Marianne, Huidspecialist Andrea, Beautysalon Moai, Cosmetisch Arts Edward Berends, Massage Elements, Wimper Extensions, Tanden Bleken, Ipl Definitief Ontharen, Permanente Make-Up en Voedingsdeskundige. Allemaal zijn ze zelfstandig, maar omdat de bedrijven onder één dak gevestigd zijn loop je gemakkelijk bij iedereen naar binnen.

Bel voor meer informatie naar: 0615103415 of kijk op www.debeautyboerderij.com

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button