Buiten regio

Nij Smellinghe één van de tien beste werkgevers in Nederland

DRACHTEN – Ziekenhuis Nij Smellinghe is op dinsdag 4 oktober 2016 uitgeroepen tot één van de tien beste werkgevers van Nederland in de non-profitsector! Dit gebeurde tijdens het Beste Werkgevers Event van Effectory en Intermediair. Het Drachtster ziekenhuis behaalde plek tien in de categorie organisatie met meer dan 1.000 medewerkers in de non-profitsector. In Friesland eindigde Nij Smellinghe zelfs op plek twee.

Eerder hoorde Nij Smellinghe al dat het ziekenhuis genomineerd was voor de titel Beste Werkgever 2016, op basis van de resultaten van ons medewerkersonderzoek. We zijn trots op de uiteindelijk behaalde tiende plek in Nederland en tweede plek in Friesland!


Medewerkersonderzoek
Nij Smellinghe vindt goed werkgeverschap heel belangrijk. Om daar invulling aan te kunnen geven, hechten we waarde aan de meningen van onze medewerkers. Om die reden is er een medewerkersonderzoek geweest. In het medewerkersonderzoek hebben onze eigen medewerkers een score gegeven op onder andere de mate van trots op de organisatie, ruimte en kansen, waardering en tevredenheid over de organisatie en de werkzaamheden. Hierin scoorde Nij Smellinghe een Beste Werkgevers score van 7,4. We scoren hiermee boven het branchegemiddelde in de zorg.

Het onderzoek Beste Werkgevers 2016 is dit jaar voor de 16e keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair. Zij doen dit medewerkersonderzoek om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button