Evenementen

Voorverkoop wedstrijd VV Buitenpost – SC Heerenveen gestart

BUITENPOST – De voorverkoop van de wedstrijd VV Buitenpost tegen SC Heerenveen is gestart. Het is op meerdere adressen mogelijk om kaarten aan te schaffen voor de wedstrijd op donderdag 3 juli in Buitenpost. Kaarten kosten 5 euro voor kinderen (t/m 12 jaar), de overige toegangskaarten zijn 10 euro.

De club uit Heerenveen speelt, onder leiding van nieuwe trainer Dwight Lodeweges, een oefenwedstrijd tegen eersteklasser VV Buitenpost. Het organiseren van topwedstrijden in Buitenpost is uitgegroeid tot een traditie met jaarlijks duizenden bezoekers. Vele topspelers hebben hun voetsporen achtergelaten op sportpark De Swadde. Het begon in 1984 met AFC Ajax. Daarna volgden nog vele clubs zoals Barcelona (3x), Valencia, Feyenoord, KV Mechelen, AZ, FC Groningen en PSV. Ajax speelde in totaal vier keer op het hoofdveld.

Deze editie tegen SC Heerenveen is een bijzondere, VV Buitenpost viert het feit dat er dertig jaar topclubs op bezoek komen. Het is de tiende keer dat Heerenveen te gast is. De wedstrijd op donderdag 3 juli begint om 19.00 uur.

Iedereen die deze wedstrijd mee wil maken en niet graag in de rij te staat, kan kaarten aanschaffen bij de volgende voorverkoopadressen:

  • Abe Lenstra stadion, Abe Lenstra Boulevard 21, Heerenveen
  • Autowas en Tankstation Veenstra (Texaco), Kuipersweg 74A, Buitenpost
  • Drop Shop Liquorice, Kerkstraat 72, Buitenpost
  • Mitra Burgum, Markt 69, Burgum
  • Mitra Heerenveen, Burg. Kuperusplein 60, Heerenveen

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button